Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Τα μεταξωτά...θέλουν και επιδεξιότητες!!!!

Τελικά αυτή η Κυβέρνηση τύπου Ε.Π.Ε, μιας και ο κάθε εταίρος έχει τις δικές του απόψεις σε κρίσιμα θέματα, ξεπέρασε κάθε όριο.

Επί μήνες ακούμε για ‘’Κάποιους που τα πήρανε χοντρά και για το Σκάνδαλο των Σκανδάλων’’. Και τελικά τείνει να αποδειχθεί ότι κανείς ‘’προστατευόμενος’’ (!) μάρτυρας, δεν κατήγγειλε κανένα πολιτικό πρόσωπο. Σκευωρία δηλαδή της κατηγορίας ‘’μάπα το καρπούζι’’. 

Βγήκε ο πρωθυπουργός και αρχι-εταίρος της Ε.Π.Ε. Τσίπρας και καταδίκασε από το βήμα της Βουλής τον αιματορουφήχτρα (!) ‘’ΡΙΧΑΡΔΟ’’. Τρεις μέρες μετά αποδείχθηκε και αυτό το καρπούζι μάπα. Και ακόμα γελάει ο κόσμος. 

Σάλος μεγάλος και με τις ‘’κρυφές καταθέσεις’’ Σημίτη. Σε λίγες μέρες αποδείχθηκε και εδώ ότι δεν υπήρχε κανένα τέτοιο θέμα. Και ας μην υπήρξε επανόρθωση. Και ας μην έπαιξε στα ΜΜΕ. Και εδώ μάπα του καρπούζι. 

Περιμένουμε τώρα το επόμενο επεισόδιο του serial. Γιατί είναι φανερή η προσπάθεια του Τσίπρα και άλλων να επιβιώσουν μέσω της σκανδαλολογίας, μιας και δεν έχουν πολιτικές να προτάξουν. 

Το κακό για αυτούς είναι ότι, όσο και να το προσπαθούν δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα. Και αυτό γιατί τα ‘’Μεταξωτά … θέλουν και επιδεξιότητες…